5 Immobles

Pis A Venda

Pis a edifici boix 5, Montellá i Martinet

175.000 €

partamento molt ben conservat de 2 habitacions a la poblacio de martinet.

disposa zona comunitària amb piscina i garatge

ascensor
2 habitacions àmplies.

 • 2 Dorm
 • 2 Banys
 • 85m²
Casa de poble A Venda

Casa de poble a segre 6, Montellá i Martinet

490.000 €

A MARTINET, COMARCA DE LA CERDANYA, CASA DE POBLE REHABILITADA COM RESTAURANT AMB VIVENDA

Reformada totalment en 2002, mantenint l'estructura i l'encant de les cases de muntanya amb parets de pedra, sostres i finestres de fusta.
El que antigament era l'era, el paller i la quadra s'ha reconvertit en restaurant. I la part d'habitatge es va rehabilitar en la seva part inferior com rebedor i cuina del restaurant i els dos plantes superiors en habitatge.

FITXA

Superfície terreny: 225 m²

Planta Baixa:
199.61 m² (116.32 m² útils)
Primera planta:
154.82 m² (115.21 m² útils)
Segona planta:
64.70 m² (45.41 m² útils)

- Les finestres i portes tenen doble vidre.
- Calefacció centralitzada. Caldera a gas propà amb acumulador d'aigua calenta, circuit d'aigua calenta continua, canonades de calefacció integrades en paret i terra.
- Dipòsit 500 l³ d'aigua
- Potència electricitat 10 kw
- Parets exteriors de pedra
- Terres de gres
- Mesures de prevenció d'incendis

SITUACIÓ

La Cerdanya és una comarca situada en una vall dels Pirineus Orientals en què discorre el riu Segre, una de les valls més assolellades d'Europa. Comarca fronterera amb Andorra i França.
Martinet (967 m d'altitud) és una població de muntanya ara dedicada a l'turisme tot i que manté part de la seva economia rural (agricultura i ramaderia). Ben comunicat amb la carretera nacional que travessa el poble, Martinet és punt de partida de moltes excursions a les muntanyes properes de el Cadí.
La casa està situada al carrer principal, davant el riu Segre i el seu nou pont de vianants. Davant té el pàrquing municipal més gran de la població.

RESTAURANT

El restaurant consta de dues sales de 75 i 60 m² en dos pisos, amb capacitat per a unes 70 persones, encara que actualment s'utilitzi per a 34 comensals. Molt ben il·luminat per dos vidrieres amb vistes a el riu i la muntanya.
La cuina de 20 m² està completament equipada amb nevera de 4 portes, congelador vertical, cuina de tres focs i forn, bras-grill, nevera sota taulell de 2 portes, rentavaixelles i mobles auxiliars en alumini.
Consta d'un magatzem de 15 m² i lavabos per a minusvàlids. El restaurant té accés amb rampes.
Des del primer menjador es té accés a la terresa de 25 m² molt agradable en totes les èpoques de l'any.

HABITATGE

L'habitatge consta de dues plantes i entrada a la planta baixa que dóna accés a les escales de fusta.
A la primera planta hi ha tres habitacions amb balcó. Una habitació amb armari encastat i bany complet, una habitació individual (també utilitzable com a vestidor) i una altra habitació doble amb bany complet).
A la segona planta hi ha una habitació doble amb armari encastat, bany amb dutxa, cuina tancada i saló menjador, amb dos balcons.
Sota la terrassa es troba una petita sala de màquines de calefacció i aigua calenta.

 • 4 Dorm
 • 4 Banys
 • 420m²
Casa/Xalet adossat A Venda

Casa/Xalet adossat a major 3, Montellá i Martinet

440.000 € 10.000 € (2%)

xalet Situat a la població de Montellà, Disposa de Molt bones vistes i població Molt tranquil·la de la cCerdanya lleidatana a la falda de l'Cadí.

La casa Disposa de 5 habitacions ampli salo amb sortida a el jardí. Cuina tancada i 1 lavabo amb 2 banys complerts,

Montellà o Montellà de Cadí, [1] és una vila d'el municipi cerdà de Montellà i Martinet. El 2019 tenia 125 Habitants censats. [2] Actualment la Xifra de persones que hi viuen tot l'any de forma estable supera Per Poc la setantena (72 a dia 7 de juliol de 2007). Pel que fa a les cases obertes durante tot l'any (tenint en compte Quant también els tats de l'juliol de 2007) n'hi ha 29. Els patrons de la vila són sant Serni i sant Genís. Montellà és Troba a una altitud d'1.153 metres sobre el nivell d'al mar. Celebra su festa major a l'Voltant de l'24 d'agost. A més, también celebra Altres festes, com l'aplec de Santa Magdalena, Recuperat fa uns anys paper Grup d'Amics de Montellà (GAM) [3] després de dir molts anys sense celebrar-se; la Diada de l'G. A. M. ; o la festa d'hivern (o festa petita). A l'Nucli de Montellà s'hi Troba l'escola de Ridolaina. Aixó vol dir que a un municipi de tan Sols 541 Habitants, hi ha Dues escoles (la de Montellà i la de Martinet).

Montellà era, històricament, el Nucli important de l'municipi, ha que Martinet (com su nom indica) era tan Sols 1 farga a l'COSTAT de el riu, a la Vora de l'poblat de Tronxo. L'ajuntament va romandre a Montellà Fins a l'segle pasado. Aleshores, amb el Creixement de Martinet Gràcies a su situaciò (a l'COSTAT de la carretera general que va cap a Andorra i la Seu per un grup, i cap a Barcelona i Puigcerdà per L'altra), l'ajuntament és va traslladar a l' poble Veí, però el nom de l'municipi va continuar mantenint Montellà en primer Terme.

Lloc d'interès: Església romànica de Sant Genís (segle XI).

Camins i Recorreguts que Podem Fer des de Montellà: Camí vell a Martinet, Camí de l'Tossal, GR-150 (a Bastanist o Santa Eugènia), PR-124 (Pista de la Torre de Sant-Romà), les Eres i Ridolaina (enllaç amb la ruta dels Segadors), GR-150-1 (Comabona).

 • 5 Dorm
 • 3 Banys
 • 225m²
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer Montellà, Montellá i Martinet

440.000 € 10.000 € (2%)

Xalet Situat a la població de Montellà, Disposa de Molt bones vistes i població Molt tranquil·la de la Cerdanya lleidatana a la falda de l'Cadí.

La casa Disposa de 5 habitacions ampli salo amb sortida a el jardí.Cuina tancada i 1 lavabo amb 2 banys
complerts,

Montellà o Montellà de Cadí, [1] és una vila d'el municipi cerdà de Montellà i Martinet.El 2019 tenia 125 Habitants censats.[2] Actualment la Xifra de persones que hi viuen tot l'any de manera estable supera Per Poc la setantena (72 a dia 7 de juliol de 2007).Pel que fa a les cases obertes durante tot l'any (tenint en compte Quant también els tats de l'juliol de 2007) n'hi ha 29.Els patrons de la vila són sant Serni i sant Genís.Montellà és Troba a una altitud d'1.153 metres sobre el nivell d'al mar.Celebra su festa major a l'Voltant de l'24 d'agost.A més, también celebra Altres festes, com l'Aplec de Santa Magdalena, Recuperat fa uns anys paper Grup d'Amics de Montellà (GAM) [3] després de dir molts anys sense celebrar-se; la Diada de l'G.A.M.; o la festa d'hivern (o festa petita).A l'Nucli de Montellà s'hi Troba l'Escola de Ridolaina.Aixó vol dir que a un municipi de tan Sols 541 Habitants, hi ha Dues escoles (la de Montellà i la de Martinet).

Montellà era, històricament, el Nucli important de l'municipi, ha que Martinet (com su nom indica) era tan Sols 1 farga a l'COSTAT de el riu, a la Vora de l'poblat de Tronxo.L'Ajuntament va romandre a Montellà Fins a l'segle pasado.Aleshores, amb el Creixement de Martinet Gràcies a su situaciò (a l'COSTAT de la carretera general que va cap a Andorra i la Seu per un grup, i cap a Barcelona i Puigcerdà per l'altra), l'Ajuntament és va traslladar a l' poble Veí, però el nom de l'municipi va continuar mantenint Montellà en primer Terme.

Lloc d'interès: Església romànica de Sant Genís (segle XI).

Camins i Recorreguts que Podem Fer des de Montellà: Camí vell a Martinet, Camí de l'Tossal, GR-150 (a Bastanist o Santa Eugènia), PR-124 (Pista de la Torre de Sant-Romà), les Eres i Ridolaina (enllaç amb la ruta dels Segadors), GR-150-1 (Comabona).".

La Cerdanya és una comarca natural de Catalunya situada als Pirineus Catalans, a la capçalera del riu Segre.Es caracteritza per ser una comarca muntanyosa amb una plana elevada única als Pirineus, atès que no hi ha una altra de magnitud considerable.[1]

Se sol dividir la Cerdanya a l'Alta Cerdanya i la Baixa Cerdanya.Aquesta divisió radica que administrativament pertanyen a dos estats diferents: l'Alta Cerdanya, administrada per França i no constituïda com a entitat administrativa, es troba inclosa en el departament dels Pirineus Orientals (regió Llenguadoc-Rosselló) conegut popularment com la Catalunya de nord.La Baixa Cerdanya, administrada per Espanya, es troba a la Comunitat Autònoma de Catalunya i està constituïda com a comarca, administrada pel Consell Comarcal de la Cerdanya.Alhora, la Baixa Cerdanya es divideix en les províncies de Girona (11 municipis) i Lleida (6 municipis).

Tot i que s'utilitzin els termes d'Alta i Baixa Cerdanya per diferenciar-les, en l'ús habitual, els residents nord-catalans criden l'Alta Cerdanya simplement la Cerdanya (o la Cerdanya en francès).El mateix passa amb la Baixa Cerdanya, que a més té com a nom oficial la Cerdanya.".

 • 5 Dorm
 • 3 Banys
 • 225m²
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Carrer A, Montellá i Martinet

130.000 €

Montellà i Martinet, Conegut com a Montellà de Cadí, i actualment referit también com a Martinet de Cerdanya, és un municipi de la Baixa Cerdanya.A l'municipi antigament se'l coneixia per Montellà perque era la vila més poblada mentre Martinet era una petita farga situaciò que va capgirar arran de la construcció de la carretera.Sovint, arran de su situaciò geogràfica, se'l Coneix com la porta de la Cerdanya.

 • 400m²
 • Terreny / Urbanitzable